• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • При отсутствии надлежащего контроля на столичных рынках продавали рыбу неизвестного происхождения

    Опубликовано: 2014-07-08 14:02:35

    Київською міжрайонною екологічною прокуратурою проведено перевірку в Державному науково-дослідному інституті з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи щодо вжиття контрольних заходів при реалізації риби на підприємствах ринкової мережі м. Києва.

    В ході рейдових перевірок працівників Київської міжрайонної екологічної прокуратури спільно з контролюючими та правоохоронними органами на ринках «Дарницький» ТОВ «Дарницький ринок», «Лісовий» ПАТ «Фірма «Лісова», «Деміївський» ТОВ «Манхетен», «Полісся» ТОВ «Полісся» та інших виявлено непоодинокі факти реалізації риби та продукції з неї без документів, які підтверджують її якість та безпеку, законність придбання та збуту.

    В свою чергу вживання риби невідомого походження може спричинити гострі шлунково-кишкові та інфекційні захворювання.

    За результатами перевірки директору Державного науково-дослідницького інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи внесено подання, за результатами розгляду якого до дисциплінарної відповідальності притягнуто 4 завідуючих лабораторій, якими не забезпечено належного контролю на піднаглядних об’єктах.

    Прес-служба Київської міжрайонної екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.