• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевские партийцы «ВОЛИ» передали мэру Киева предложения по очистке КГГА от коррупционеров и предателей

    Опубликовано: 2014-07-03 12:17:36

    Сесія Київської міської ради сьогодні, 3-го липня, розпочалась із пікетів під стінами ЦВК – приміщення, яке використовує міськрада під свої засідання. Партійці “ВОЛІ”, активісти київського Люстраційного комітету та Автомайдану зібрались, аби висловити своє занепокоєння кадровою політикою у КМДА.

    “З моменту перемоги Революції Гідності ідеали і прагнення Майдану так і не були втілені в життя. А сама люстрація, якої прагнули всі, хто вийшов на майдан по всій країні, так і не розпочалась ні на центральному, ні на місцевому рівнях. Зараз ми бачимо, що дуже багато чиновників місцевої влади, ті, які прикладали максимум зусиль заради поразки Майдану і слугували попередньому антинародному режиму і далі залишаються на своїх посадах”, - заявив активіст Київського осередку партії “ВОЛЯ” Максим Маньковський.

    Мітингувальники передали Київському міському голові свої пропозиції та вимоги щодо очищення КМДА від корупціонерів та зрадників.

    “По-перше, на сайті КМДА мають бути розроблені і оприлюднені чіткі критерії оцінювання претендентів на владні посади. По-друге, варто оприлюднювати прізвища та детальні біографії всіх, хто на ці посади претендує. По-третє, після призначення, доцільно пропонувати новопризначиним чиновникам приєднатися до громадської програми “100% без корупції”, що була розроблена Автомайданом і підтримана іншими об’єднаннями громадян. Ця Програма передбачає повну відкритість діяльності чиновника для громадськості, при цьому не потребує витрат із держбюджету”, - зауважив партієць “ВОЛІ”.

    Серед інших вимог для влади - пропозиція створити кадрову комісію, яка б складалася як з представників КМДА, так і з представників громадськості і ЗМІ.

    “Саме така спільна комісія має організовувати прийом, обговорення та вибір кандидатур. Увесь цей процес кадрового конкурсу доцільно висвітлювати на сайті КМДА”, - зазначив він.

    ПРЕС СЛУЖБА ПАРТІЇ “ВОЛЯ”

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.