• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У депутата Харьковского горсовета - члена Европейской партии требовали деньги за закрытие сфабрикованного уголовного дела

    Опубликовано: 2014-06-28 17:02:33

    У депутата Харківської міськради, члена Європейської партії України Дмитра Мариніна вимагали гроші за закриття сфабрикованої кримінальної справи. Про це він повідомив у письмовому зверненні до голови партії, народного депутат Миколи Катеринчука. У своєму зверненні Дмитро Марині просить сприяти в проведенні повного, об’єктивного і неупередженого розслідування у кримінальному провадженні.

     

    Як зазначає партієць, працівниками прокуратури Харківської області безпідставно, з мотивів переслідування за часів режиму попередньої влади за політичну та громадську діяльність відносно нього було ініційовано кримінальне провадження.

     

    Після перемоги демократичних сил та оголошення курсу на повне оновлення системи правоохоронних органів Дмитро Маринін сподівався на відновлення справедливості і розраховував на об’єктивне та неупереджене розслідування вказаного кримінального провадження. З цією метою він звернувся до нового прокурора області з проханням ініціювати перевірку повноти та об’єктивності проведення досудового розслідування у його справі. Проте перевірки, проведені на підставі його звернень, носили формальний характер і в дійсності не мали на меті встановлення об’єктивної істини у справі.

     

    Окрім цього, Дмитро Маринін повідомив, що до нього надходили звернення з пропозиціями сприяти у закритті вищезазначеного кримінального провадження в обмін на отримання значної суми коштів. На думку нашого партійця, до такого вимагання можуть бути причетні, в тому числі працівники прокуратури міста Харкова та Харківської області, які свого часу відкрили та проводили відносно нього досудове розслідування.

     

    За словами Дмитра Мариніна, всі його спроби захистити свої права та свободи власними силами залишаються безрезультатними, а його переслідування за політичну та громадську діяльність продовжуються і дотепер.

     

    З урахуванням викладеного лідер Європейської партії Микола Катеринчук звернувся із депутатськими зверненнями до Голови Верховної Ради України, Голови СБУ, очільника МВС та до Генерального прокурора України із проханням вжити відповідних заходів реагування з метою недопущення порушення прав і свобод депутата Харківської міської ради, голови Харківської міської організації політичної партії «Європейська партія України» Мариніна Дмитра.

     

    Прес-служба Європейської партії України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.