• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прокуратурой Центрального региона разоблачен на взятке сотрудник Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям

    Опубликовано: 2014-06-27 21:53:54

    Прокуратурою Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері продовжують викриватися факти одержання та вимагання неправомірної вигоди службовими особами підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

     

    Житомирською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері знову (23.06.2014) спільно з працівниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Житомирській області викрито одного зі співробітників Житомирського міського відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Житомирській області в одержанні неправомірної вигоди від приватного підприємця за сприяння у видачі свідоцтва про відповідність орендованого приміщення вимогам пожежної безпеки.

                На даний час триває досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою карається  позбавленням  волі  на  строк  від п’яти до десяти 
    років).

    З початку поточного року до суду з обвинувальним актом прокуратурою Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері направлено три кримінальні провадження зазначеної категорії.

     

     

    Прес-служба прокуратури Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.