• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Террористы взяли в плен гендиректора ГП «Селидовуголь» и директора ОП «Шахта «Украина»

    Опубликовано: 2014-06-26 16:03:07

    Учора, 25 червня, близько о 14.10 при виконанні службових обов’язків під час прямування на автомобілях з м. Селидове Донецької обл. до м. Донецьк, на блок посту так званої ДНР, біля м. Карловка, були взятті у полон невідомими озброєними особами гендиректор ДП «Селидіввугілля» Мартем'янов Олександр Павлович та директор ВП «Шахта «Україна»  Мірумян Артур Григорович. На цей час доля зазначених керівників не відома.

    Крім того, відповідно до інформації ПАТ «Лисичанськвугілля», учора, 25 червня,  викрадено вибухівку у кількості 1058,7 кг та 135 шт. електричних детонаторів з ВП «Шахта ім. Мельникова» та ВП «Шахта «Привольнянська» зазначеного підприємства. Це вже третій терористичний акт з викраданням вибухових матеріалів на державних підприємствах вугільної галузі.

    Зазначимо, останнім часом збільшується кількість випадків теорористичних актів із застосуванням насильства та тортур з боку бійців ДНР та ЛНР, по відношенню до керівників державних вугледобувних підприємств. Так, було полонено та побито в.о.  генерального директора Алишева М.Д. та в.о. генерального директора Деружинського О.І., державного підприємства «Артемвугілля», генерального директора ДП «ДВЕК» Потапенка О.В., також погрози надходили  більшості керівників державних підприємств та шахт.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.