• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обнаружено почти 600 метров браконьерских сетей

    Опубликовано: 2014-06-26 13:01:11

    Очаківською міжрайонною екологічною прокуратурою організовано проведення спільних рейдів з Миколаїврибохороною та службою охорони Національного природного парку «Білобережжя Святослава» на Дніпровсько-Бузькому лимані.

    За результатами указаних рейдів на лимані виявлено та вилучено 320 метрів безхазяйних сіток та 25 ятерів для ловлі риби.

    Указані заборонені знаряддя лову здано на склад Миколаїврибохорони для подальшого знищення.

    Окрім цього, за наслідками рейду на території заповідника працівниками екологічної прокуратури та служби охорони парку виявлено та вилучено 5 сіток загальною довжиною 250 метрів, а також 5 бичкових самоловів. Указані заборонені знаряддя лову передано на відповідальне зберігання до НПП «Білобережжя Святослава» для вирішення питання щодо їх знищення.

    Риба, яка потрапила до браконьєрських сіток була випущена у воду.

    Завдяки своєчасному проведенню рейдів браконьєрські знаряддя лову не встигли наповнитись великою кількістю риби та нанести істотну шкоду водним живим ресурсам Дніпровсько-Бузького лиману. І головне, вилученими незаконними знаряддями лову більше не скористається жоден браконьєр.

    Прес-служба Очаківської міжрайонної екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.