• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Активисты дарили патроны посетителям российских заведений питания

    Опубликовано: 2014-06-25 08:07:49

    В Києві активісти роздавали набої відвідувачам ресторану японської кухні «Євразія» за адресою м.Київ, вул. Льва Толстого, 11/61 та в кафе “Шоколадниця” і “Кофе-Хауз” за адресою Саксаганського 53.

    Молоді люди заходили всередину ресторанів та мовчки ставили по одному патрону на стіл. Разом із набоєм активісти вручали відвідувачам листівку із поясненням своїх дій та закликом не відвідувати російські заклади харчування.

    Небайдужі громадяни таким способом прагнуть привернути увагу людей до походження ресторанів та "кафешок", яким відвідувачі віддають свої гроші.

    Відвіданий ресторан мережі "Євразія" належать російському бізнесу. Окрім того, активісти вказали цілий список інших російських закладів, які теж необхідно бойкотувати.

    Активісти вказують, що віддаючи гроші російським ресторанам, барам, кафе, українці тим самим фінансують власне вбивство.

    Кошти, які громадяни сплатять в таких закладах, будуть направлені у російські економіку та бюджет. Вони, в свою чергу, профінансують армію та терористів ворожого сусіда.

    Російські найманці вже сьогодні вбивають наших громадян на сході України та в окупованому Криму. Активісти закликають відмовлятись не лише їсти в російських ресторанах, а й не купувати російські товари, не заправлятися на російських АЗС та не віддавати гроші Росії будь-яким іншим способом.

    Акція відбулася в рамках всеукраїнської кампанії "Не купуй російське!"

    Громадянський рух "Відсіч"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.