• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подземный патриотизм в Киеве

    Опубликовано: 2014-06-18 23:19:00

    Київ продовжують вдягати в патріотичне «вбрання». Цього разу синьо-жовтим став один з підземних переходів столиці. Щоправда, як виявилося, лише у користливих цілях.

    Один з підземних переходів по проспекту 40-річчя Жовтня, що у Голосіївському районі Києва, розфарбували кольорами українського прапору. Про це повідомляє сайт «Vgorode».

    Проте, як виявилося, такий хід був суто маркетинговим: підземний простір взяв в оренду підприємець, відремонтував його та має намір встановити там торгівельні точки. Синьо-блакитні стіни, на думку підприємця, мають приваблювати покупців.
    Місцеві мешканці новому забарвленню раді. Кажуть, що патріотичний дизайн підіймає настрій.
     
    Як раніше повідомляла «Україна Комунальна»,  київські схили перетворили на гігантський прапор України. Жителі столичної Оболоні розфарбували частину бетонної набережної у синьо-жовті кольори. Полотно вийшло - майже дві тисячі квадратних метрів. Малювали його півдня. Пензлики до рук взяли і діти, і місцеві пенсіонери. На гігантський стяг пішло 500 літрів фарби.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.