• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Земли водного фонда Днепра принадлежат государству

    Опубликовано: 2014-06-18 13:27:01

    Дніпровською екологічною прокуратурою до Броварського міскрайонного суду Київської області направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно начальника відділу Держземагентства у Броварському районі Київської області за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

    Посадова особа підозрюється у зловживанні службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди в інтересах іншої фізичної особи, що спричинило протиправне вибуття з державної власності майже 6.5 га земель водного фонду р. Дніпро, які знаходяться на території урочища Муромець в межах острова Труханів.

    Досудовим розслідуванням встановлено, що вказані земельні ділянки, вартість яких складає 11, 5 млн грн, всупереч вимогам законодавства були передані у приватну власність 5 громадянам для ведення особистого селянського господарства.

    Державне обвинувачення у суді підтримує Дніпровська екологічна прокуратура.

    Також, прокуратурою вживаються заходи щодо повернення незаконно відчужених земель до державної власності.

    Прес-служба Дніпровської екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.