• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жестокое убийство в Одессе

    Опубликовано: 2014-06-18 08:23:00

    Забив власну матір. В Одесі затримали 40-річного чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння руків'ям від швабри позбавив життя свою неньку.

    Налякана жінка з шестирічною дитиною на руках на КПП спецпідрозділу міліції прибігла приблизно о першій ночі. У паніці крикнула - просто зараз її чоловік убиває матір. Ще за кілька секунд із плачем розповіла - всі разом сиділи при столі, аж раптом між чоловіком і свекрухою почалася сварка.

    Марія, дружина затриманого:

    - Вот она сидела здесь, а я - возле нее. Он как дал ей в висок с кулака, что отлетела мне в плечо. И она только туда. И он уже там ее забивал.

    За кілька хвилин правоохоронці були у квартирі, звідки прибігла жінка з дитиною. Проте запізнилися.

    Валерій Бузило, заступник командира спецпідрозділу ГУ МВС України в Одеській області:

    - Мужчина стоял полуголый. Он не сопротивлялся. Заглянули в ванную. Там женщина уже лежала без признаков жизни.

    Згодом з'ясували - нелюд гамселив кулаками матір по голові. Далі схопив пластикову швабру. Нею й забив до смерті. На появу міліції чоловік не відреагував. Що зробив - не розумів. Пам'ятав лише - випив багато.

    Сергій, підозрюваний:

    - Я водку и пиво, и пиво и водку. И опять водку и пиво.

    Потім зрештою бузувір пояснив слідчим - закатував матір, бо вона "зламала" його життя. За фактом умисного вбивства розпочате кримінальне провадження. Сорокарічному злочинцеві загрожує ув'язнення на термін від 7 до 15 років.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.