• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевлян предупреждают о вероятном неприятном «сюрпризе»

    Опубликовано: 2014-06-18 04:33:00

    Столичних мешканців чекає підняття тарифів на житлово-комунальні послуги.

    Про це під час наради у КМДА заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба партії "УДАР".

    "На нас чекає підняття тарифів. Минулого тижня Національна комісія з регулювання ринків житлово-комунальних послуг підняла тарифи для близько 30 міст, а цього тижня це станеться і для Києва", - сказав міський голова.

    Він відзначив, що підняття тарифів до економічно-обґрунтованого рівня є вимогою МВФ. Без  цього уряд не зміг би отримати кредити для стабілізації економічної ситуації в країні.

    Водночас він доручив департаменту ЖКГ спільно з департаментом соціальної політики подати детальне обґрунтування всіх складових тарифу – "щоб ціна на кожну послугу для киян була прозорою і зрозумілою".

    "Кияни повинні знати, за що вони платять", - наголосив Кличко. 

    Він також доручив розробити дієвий механізм захисту соціально-незахищених груп населення, зокрема, нарахування субсидій та компенсацій на оплату житлово-комунальних послуг в нових умовах.

    Крім того, Кличко звернувся до департаменту ЖКГ, щоб там до кінця тижня надали звіт про виконану роботу з профілактики та ремонту інженерних мереж та про стан підготовки до опалювального сезону загалом.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.