• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве будут наказывать за веселье

    Опубликовано: 2014-06-18 08:43:00

    Адміністрація київських розважальних закладів, які працювали в день жалоби, притягнута до адміністративної відповідальності.

    Про це повідомили у прес-службі столичної міліції.

    "Всеукраїнська жалоба не зупинила деяких власників кафе і нічних клубів, розташованих на території парку культури і відпочинку "Гідропарк", утриматися від проведення різних розважальних програм для відвідувачів", - зазначили у відомстві.

    Правоохоронці лише протягом дня виявили три такі нічні клуби і склали чотири протоколи за статтею "порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму або правил дотримання тиші у населених пунктах і громадських місцях".

    Усі протоколи направлені в адміністративну комісію КМДА для прийняття рішення.

    Нагадаємо, в Україні у неділю був день жалоби за воїнами, загиблими на Донбасі в боях за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, і мирних жителями, вбитими бойовиками.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.