• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виталий Иляшенко официально стал народным депутатом

    Опубликовано: 2014-06-17 13:34:15

    Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов під час засідання сесії 17 червня офіційно оголосив обраним народним депутатом голову Черкаської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Віталія Іляшенка. Пан Турчинов запросив до трибуни новообраного депутата, де той зачитав текст присяги.

    За словами Віталія Іляшенка, у Верховній Раді він бачить себе в депутатській комісії з питань розвитку місцевого самоврядування. Сподівається, що його юридична освіта допоможе у розробці законопроектів з питань виборів, перевиборів та довиборів різного рівня, перезавантаження та люстрації влади. Окрім того, обіцяє дбати і про надходження субвенції та дотацій до обласного бюджету Черкаської області. Оскільки Черкащина – одна з трьох областей України (Черкаська, Дніпропетровська та Харківська), які виконують бюджет, тож Іляшенко вважає, що й держава має бути справедливою до нашого регіону.

    Нагадаємо, днем раніше відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський. Комісія зареєструвала народного депутата України, обраного на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Іляшенка Віталія Володимировича, 1985 року народження, проживає в місті Черкасах, члена Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", включеного до виборчого списку Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" під № 38.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.