• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевские аэропорты возьмут под усиленный конвой из-за опасности терактов

    Опубликовано: 2014-06-16 08:23:06

    Надзвичайно актуальним є питання безпеки пасажирів аеропорту «Бориспіль» в умовах посягання на територіальну цілісність нашої держави, проявів сепаратизму та пов’язаними з ними терористичними діями.

    Про це сказав прокурор Київської області Володимир Бабенко під час міжвідомчої наради, на якій обговорювався стан безпеки в аеропорту «Бориспіль» в умовах підвищеної терористичної активності в державі, - повідомили JeyNews у прес-службі прокуратури Київської області.

    «Зважаючи на те, що аеропорт «Бориспіль» є повітряними воротами України, який обслуговує не тільки мільйони пасажирів, а й польоти вищих посадових осіб держави та іноземних офіційних делегацій, в умовах проявів тероризму треба приділити посилену увагу заходам безпеки на цьому важливому об’єкті», - наголосив очільник прокуратури області у вступному слові.

    У роботі наради взяли участь голова Київської обласної державної адміністрації, голова Київської обласної ради, начальник ГУ МВС України в Київській області, начальник ГУ СБ України в м. Києві та Київській області.

    Із інформацією виступили генеральний директор ДП «МА» Бориспіль», заступник начальника Головного управління контрозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ, директор департаменту авіаційної безпеки Державіаслужби України, начальник ОКПП «Київ» ДПС України та інші.

    За результатами наради керівниками органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органів області та керівництва аеропорту прийнято рішення вжити додаткові скоординовані заходи щодо зміцнення безпеки і правопорядку в аеропорту «Бориспіль» та заплановано проведення низки спільних узгоджених дій.

    http://jeynews.com.ua/

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.