• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве начали «охоту» за таксистами-нелегалами

    Опубликовано: 2014-06-16 08:03:57

    Укртрансінспекція разом із ДАІ перевіряє наявність ліцензійних карток у водіїв таксі і лише в одного з десяти є дозвіл на перевезення пасажирів, решта - нелегали.

    Даішники мають право зупиняти, Укртрансінспекція перевіряти перевізників, тому вони працюють у тандемі. Протоколи пишуть, як на конвеєрі. "За два тижні відпрацювання більше 130 актів порушення і більше 60, що перевізник немає ні свідоцтва, не сплачує податків, нічого", - каже Олександр Гренюк, керівник Укравтоінспекції у Києві.

    Голова профспілки таксистів Василь Попик пояснює нелегалам, де і як оформити ліцензійну картку, проте стає на захист водіїв, які працюють поза законом. "Він ще не знає, що, купивши ліцензію, він не купив право бізнесу, а купив право себе перевірити. Якщо нинішній рейд Укртрансінспекції на вокзалі й закінчиться, то це - показуха", заявляє профспілковий лідер.

    dr.ck.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.