• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тройное ДТП под Киевом

    Опубликовано: 2014-06-15 02:03:08

    Жахливе ДТП сталося в ніч на 14 червня цього року на трасі Київ-Чoп. На даний момент слідчо-оперативною групою відповідних правоохоронних служб ведеться розслідування. Але вже зараз можна сміливо стверджувати, що дана аварія на 722 кілометрі вищевказаної дороги забрала життя двох жінок, які були пасажирами автомобіля Mercedes.

    Нагадуємо, що за попередньою інформацією пригода сталася нещасливого збігу обставин. А саме, у автомобільно кошти «DAF», що перевозить зерно, відмовили гальма, що спричинило втрату контролю з боку водія над своїм автомобілем. Вже не контрольований зерновоз потрапив на зустрічну смугу, де і зіткнувся з машиною марки «Mercedes Sprinter». На цьому все могло закінчитися, але на жаль, автомобіль-винуватець перекинувся і став ще і причиною зіткнення його з іншим автомобільним засобом марки «Volvo».

    Неприємна ДТП сталась і в Києві. Серед білого дня на столичному проспекті Перемоги сталася дуже прикра аварія. Зіткнулися аж три машини – два легковики - Фольксваген і Мерседес та позашляховик

    Коли приїхала наша знімальна група тут вже працювали дві бригади медиків. Однак їх не вистачало тож за кілька хвилин на місці з’явилося підкріплення – ще кілька карет швидкої допомоги.

    Ми з’ясували, що в аварії постраждали четверо людей. Усі їхали в легковику Фольксваген. Наш репортер встиг поспілкуватися із пасажиром Фольксвагена. Нажаль чоловік навіть не встиг зрозуміти, як сталася аварія. І нічого не міг розповісти.

    Однак подробиці ми таки з’ясували у випадкових свідків. Вони кажуть, біди на дорозі наробив водій Фольксвагена. Він дуже швидко їхав проспектом Перемоги у бік центру. Припускають, що навпроти зоопарку вирішив обігнати, якусь машину, що рухалася попереду. Різко перелаштувався у крайню праву смугу, а там стояли припарковані Мерседес та Мазда. Фольксваген на повному ходу врізався у Мерседес, а той відлетів на Мазду. Удар був дуже сильним.

    Три автівки буквально склалися в одну суцільну купу. Найбільше дісталося легковику Мерседес. Добре, що молода дівчина водій, разом із подружкою за кілька хвилин до аварії вийшли з машини. Водія Мазди також не було в машині. Він повернувся, коли тут вже працювали інспектори ДАІ. Наразі саме вони намагаються з’ясувати усі подробиці аварії.

    Источник

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.