• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Массовые жалобы на транспорт в Киеве

    Опубликовано: 2014-06-10 22:57:00

    До контактного центру Київміськадміністрації "1551" звертаються кияни зі скаргами на рух міської електрички, а точніше збій у її графіку. Зокрема, мешканцям Троєщині доводиться чекати на електричну по 50 хвилин.

    "Доброго дня. Я живу на Троєщині в самому кінці і щодня їду на роботу на міській електричці. Але, на жаль, поїзди електрички зовсім не дотримуються графіку. Сьогодні, 05 червня 2014 року, не було потягу, який згідно графіку мав бути на платформі Троєщина 2 в 08-04. Я чекала електричку з 07-50 до 08-40, тобто 50 хвилин. Із-за того, що поїзд київської міської електрички не прибув вчасно, я запізнилася на роботу на 30 хвилин. Прошу забезпечити своєчасний (згідно графіку) рух поїздів Київської міської електрички. Дякую", - йдеться в одній зі скарг. В базі контактного центру є кілька аналогічних скарг.

    Розібратися з проблемою у КМДА доручили "Київпастрансу". Часу виділили до 20-го червня.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.