• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Поймали на «горячем»: инцидент в Киеве

    Опубликовано: 2014-06-10 06:33:00

    Посеред ночі спрацювала охоронна сигналізація на бігборді, що розташований на Повітрофлотському проспекті міста Києва. Наряд групи затримання Шевченківського районного відділу Державної служби охорони негайно виїхав на місце виклику.

    Коли міліціонери під’їжджали до місця виклику, помітили як від бігборду відбігають двоє чоловіків, тримаючи в руках металеві пластини. Працівники міліції охорони кинулися за ними. Вже невдовзі на руках втікачів замкнулися наручники.

    Неподалік рекламно-інформаційної конструкції, під мостом, працівники ДСО виявили 76 металевих пластин від даного бігборду.

    Пластин бігбордів зроблені з алюмінію, мають чималу вагу і часто стають наживою крадіїв металу, що спонукає власників встановлювати систему охоронної сигналізації на конструкцію. Як з’ясувалося, 28-річні хлопці, жителі Донецької області, добре зналися на технічних характеристиках рекламно-інформаційних конструкцій, але не могли собі уявити, що бігборди можуть перебувати під охоронною сигналізацією.

    Затриманих було доставлено до Шевченківського райуправління ГУ МВС України в місті Києві для подальшого з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.