• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Опять сработала: старая мошенническая схема под Киевом

    Опубликовано: 2014-06-10 08:23:00

    Шахрайська схема по «зняттю порчі» знову спрацювала – 12-річна дівчинка, жителька м. Біла Церква, віддала незнайомці 1200 грн та ювелірні прикраси взамін за зняття із неї та її сім’ї зурочень, які, за словами «ясновидиці», призвели б до смерті близької людини.

    Періодично до Білоцерківського міського відділу міліції надходять заяви від громадян, про те, що їх ошукали шахраї. Ми в свою чергу, через засоби масової інформації повідомляємо про дані злочини та застерігаємо жителів міста не вступати в контакт з незнайомими людьми і, тим більше, не довіряти їм свої збереження, цінні речі та майно.

    Коли ж трапилась з Вами така пригода, негайно, без зволікань, повідомляйте працівників міліції про скоєний злочин і обов’язково назвіть прикмети злочинців.

    В нашому місті періодично з’являються шахраї, які мають на «озброєнні» різні види впливу на психіку людей різного віку. Підліткам та молодим людям вони розповідають про непоправну трагедію, що має статися з їх батьками чи близькими, тому необхідно терміново «зняти порчу» з їх сім’ї. Злочинці наказують їм піти до- додому і взяти всі коштовні речі та гроші. В результаті такого «очищення» разом із шахраями зникають і Ваші коштовності.

    Так 27 травня, близько шостої години вечора, до чергової частини Білоцерківського МВ зателефонувала місцева жителька і повідомила про те, що дві години тому на вулиці Митрофанова її доньку зупинили 2 незнайомі жіночки і наврочили біду. Для того, щоб позбутися нещасть та відробити порчу, дівчинці було запропоновано зібрати всі гроші та цінності, що є вдома, і віддати «ясновидющій» для проведення ритуалу.

    Злякана дівчинка все так і зробила – пішла додому, взяла зі схованки гроші та ювелірні прикраси і винесла незнайомкам. В результаті, шахрайки задурили їй голову так, що бідолашна не відразу зрозуміла, що її ошукали – аферистки зникли разом із цінностями.

    Тільки за дві години, отямившись, донька розповіла про подію мамі, а та звернулася по допомогу до міліції і повідомила прикмети злодійок.

    Прикмети підозрюваних:

    1. Жінка на вигляд віком близько 30 років, схожа на циганку, міцної статури, зріст 160см, волосся чорне, очі карі, губи тонкі, ніс загострений, була одягнена в білу до колін спідницю, білу футболку, чорні босоніжки.

    2. Жінка на вигляд 50 років, зріст 170 см, міцної статури, волосся світле, сірі очі, тонкі губи, була одягнена в світлу кофту, білу спідницю, чорні босоніжки.

    Шановні громадяни!

    Якщо Ви стали свідком злочину або маєте інформацію про осіб, що скоїли дані злочини, прохання повідомити працівників міліції за номером телефону чергової частини міліції 102.

    Ваша інформація допоможе правоохоронцям розшукати правопорушників, тим самим убезпечить інших громадян від посягань злочинців.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.