• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Угон элитных авто в Киеве: новые подробности

    Опубликовано: 2014-06-08 08:23:00

    Київський Дарницький районний суд оголосив вирок п'ятьом учасникам угрупування, яке протягом двох років займалася крадіжками машин преміум-класу.

    Зловмисники переглядали оголошення в Інтернеті про продаж машин і домовлялися з покупцями про зустріч. Автомобіль треба було оглянути та, звичайно ж, випробувати. Один із змовників сідав за кермо, обіцяючи господареві зробити всього пару кіл по кварталу, а сам тиснув на газ і... Шукай вітру в полі. Далі зовсім просто: викрадачі підробляли номери, документи на машини і продавали їх іншим людям.

    - Таким чином, - розповіли у прес-службі прокуратури Києва, - зловмисникам вдалося роздобути п'ять автомобілів - три "Toyota Prado", один "Great Wall Hover" і один "BMW-X5". Загальна сума збитків становить мільйон гривень.

    Головного фігуранта справи суд засудив до 8 років ув'язнення, його "праву руку" - 5 п'яти року. Ще двоє засуджених отримали умовний термін, а одного, який грав найменшу роль, віддали на поруки.

    Суд також задовольнив цивільні позови потерпілих.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.