• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Масштабная автокатастрофа в Киеве: новые подробности

    Опубликовано: 2014-06-08 00:09:00

    6 червня в Києві на вулиці Вадима Гетьмана навпроти радіоринку «Караваєві дачі» сталася велика аварія, в якій постраждали п'ять машин.

    У результаті аварії утворилася велика пробка. Фактично, сталося подвійне ДТП. В одній пригоді зіткнулися два автомобіля, а іншій - три. Однією з машин-учасниць ДТП була інкасаторська. Постраждалих в результаті дорожньо-транспортних пригод не було. Аварії сталися через те, що водій машини, яка рухалася першою в ряду, різко загальмував. Інші автомобілі не витримали достатню дистанцію і в'їхали один в одного.

    Ще одна неприємність сталась близько дев’ятнадцятої години вечора на вулиці Лаврській. Позашляховик Вольво лоб-у-лоб протаранив легковик Тойоту, яка від удару відлетіла на мікроавтобус Опель. У мікроавтобуса пошкодження незначні. Водій не постраждав. А от позашляховик та легковик розбиті вщент. В обох машинах спрацювали подушки безпеки. Згодом з’ясувалося, що саме вони вберегли життя обом кермувальницям розбитих машин.

    Через аварію кермувальниця Тойоти, молода дівчина, впала в істерику. Її намагалися заспокоїти і медики, і інспектори ДАІ, і наші журналісти. Вона була в такому розпачі, що навіть боялася іти до карети швидкої. Дуже засмутилася через розбиту машину і її можна зрозуміти, адже правил дівчина на Тойоті не порушувала. Свідки кажуть, аварія сталася з вини кермувальниці позашляховика Вольво. У правдивості цих слів можна навіть не сумніватися.

    Водій Опеля має відео-реєстратор, який зафіксував цю прикру аварію. Свідки припустили, що кермувальниця позашляховика вилетіла на зустрічну, бо перевищила швидкість.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.