• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Трагическая авария в Киеве: новые подробности (ВИДЕО)

    видео
    Опубликовано: 2014-06-07 07:33:00

    Київ. Дніпровська Набережна. Рух транспорту паралізовано.  Кілька швидких і великий натовп людей. Що тут сталося, спочатку розібратися важко. Тож наша знімальна група вирішила з’ясувати, що саме розглядає люд?  Кілька кроків  і перед нами розбитий мотоцикл і понівечений «Шевроле». За попередніми даними, аварія сталася о вечірній годині пік. Ймовірно, учасники автопригоди поспішали додому, однак потрапити туди їм не судилося. За словами свідків,  аварія доволі заплутана, і одразу зрозуміти - хто винний, а хто правий - складно. Водіїв обох транспортних засобів забрали до лікарні. Мотоцикліста – у тяжкому стані.

    Трохи згодом ми дізналися, що врятувати життя мотоциклістові медикам не вдалося. Він помер у лікарні, не приходячи до тями. Керманич «Шевроле» дістав легкі поранення.

    Щодо можливих причин ДТП, то, за словами свідків, мотоцикліст рухався з боку моста Патона у напрямку залізничного мосту. Автівка «Шевроле Авео» їхала йому назустріч.  Біля повороту на вулицю Березняківську водії пригальмували. Там працювали світлофори.

    Очевидці подейкують: для легковика вже загорівся «червоний», а байкеру  - ще світив «зелений». Ймовірно кермувальник авта не врахував це і пішов на розворот. Аж раптом у нього влетів мотоцикл. На шаленій швидкості двоколісний ударився у правий бік легковика. За словами свідків, саме лічені секунди затримки між перемиканням двох світлофорів і стали фатальними для водія мотоцикла.

    Однак, чи дійсно аварія сталася через світлофор мають з’ясувати правоохоронці.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.