• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ночные разборки в киевском магазине

    Опубликовано: 2014-06-05 02:06:00

    Працівниками роти патрульно-постової служби міліції, а саме групою швидкого реагування затримано чоловіка, який наніс тілесні ушкодження та застосував зброю до 25-річного місцевого мешканця. У результаті якого він потрапив до лікарняної палати.

    Днями близько 01:00 годин до чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції зателефонувала стурбована продавчиня магазину і повідомила про те, що в нічному магазині по вулиці Фастівській між чоловіками відбувається сварка, а один із них погрожує пістолетом своєму суперникові. На місце події направлено слідчо-оперативну групу. На орієнтування чергового за декілька хвилин на місце події прибула група швидкого реагування.

    Під час відпочинку чоловіки не знайшли спільної мови, захмелілі хлопці вирішили розібратися на кулаках. Щоб не побити усе, що є у магазині, у якому і виникла сварка, вони вийшли на вулицю. Не встиг потерпілий вийти на вулицю, як побачив перед своїм обличчям дуло пістолета та почув постріл. Зловмисник, побачивши, що на постріл збігаються люди почав тікати. Та далеко втекти йому не вдалося - за кілька годин він був затриманий правоохоронцями та доставлений до міськвідділу міліції. У затриманого 35– річного місцевого мешканця виявлено та вилучено знаряддя злочину– пневматичний револьвер. Як з’ясувалося, нічний стрілець впевнений у правоті своїх вчинків та безкарності.

    За даним фактом слідчим відділом Білоцерківського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження).

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.