• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве появился музей братьев Кличко

    Опубликовано: 2014-06-01 22:56:37

    Брати Клички передали музею свої чемпіонські пояси, халати, боксерські шорти, в яких проводили найважливіші бої у своїй професійній боксерській кар`єрі - всього близько 70 експонатів.
     
    У Києві в столичному НСК «Олімпійський» відкрилася виставка-музей досягнень братів Віталія та Володимира Кличків.

    Як повідомили УНІАН у прес-службі партії «УДАР», Віталій разом з братом Володимиром та дружиною Наталією взяли участь в урочистому відкритті виставки-музею. Вони подивилися фільм про спортивні перемоги братів, поспілкувалися з дітьми та розповіли про завойовані трофеї.

    «До мене звернувся президент фан-клубу братів Кличків Сергій Алєксєєв з ідеєю систематизувати ті трофеї, які у нас є - медалі, пояси, рукавчики – і зробити музей, щоб їх могли бачити не тільки родичі і друзі, а й усі ті, кому цікавий наш шлях до перемоги», - зазначив Віталій Кличко після відвідання експозиції.

     

    Брати Клички передали музею свої чемпіонські пояси, халати, боксерські шорти, в яких проводили найважливіші бої у своїй професійній боксерській кар`єрі - всього близько 70 експонатів. Головною прикрасою експозиції стали чемпіонські пояси за версіями IBF та IBO. Крім того, Віталій Кличко передав до музею зірку Героя України та орден Держави, а Володимир – олімпійську медаль, здобуту у 1996-му в Атланті.

     
    Лідер «УДАРу» наголосив, що цей музей дасть велику мотивацію дітям, які будуть потім йти у спортивні секції, ставити перед собою завдання і досягати успіху.

     

    «Я вперше в цьому музеї, і дуже вражений цим інтерактивним шоу. Спорт не має меж і відкриває великі можливості», - зазначив Віталій Кличко.

    Володимир Кличко також був вражений виставкою: «Думаю, європейцям буде заздрісно, що у них немає такого музею. Я хотів би сказати, що відчув себе 12-річною дитиною, коли також відвідував музеї і надихався трофеями спортсменів».

    За словами Володимира, вони раді поділитися трофеями і висловив бажання, щоб стало традицією, коли на «Олімпійському» проходитимуть виставки досягнень великих українських спортсменів, які будуть мотивувати майбутніх чемпіонів.

    Відвідування постійно діючої виставки буде безкоштовним до кінця серпня, а для дітей до 12 років – увесь час.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.