• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве на Почтовой вывесили огромный антироссийский баннер

    Опубликовано: 2014-05-30 10:23:01

    У четвер, 29 травня, активісти Громадянського руху «Відсіч» вивісили на Пішохідному мосту, що на Поштовій площі в Києві, банер із написом «Не заправляйся в окупанта!» та логотипами російських заправок. Таким чином активісти закликали українських автомобілістів не підтримувати своїми грошима загарбницький кремлівський режим. Адже відомо, що нафтогазовий бізнес є основним джерелом доходів Росії, цей бізнес контролює особисто Путін і доходи з продажу бензину він спрямовує на війну з Україною. Тож без перебільшення можна сказати, що за російський бензин українці платять своєю кров’ю. Акцію провели у годину пік, щоб застерегти від купівлі російського бензину якомога більше число водіїв.


    Водії схвально поставились до акції, більшість сигналили і світили фарами на знак підтримки дійства. Акція стартувала в Києві, розпочавши таким чином естафету-подорож банеру рештою міст України. Вже найближчими днями закликати не заправлятись на заправках окупанта будуть миколаївських водіїв.

    Нагадаємо, кампанію «Не купуй російське!» ГР «Відсіч» розпочав у 2013 році — через економічний тиск та ворожу політику Росії щодо України. З початком російської військової агресії та окупації Росією Криму українські громадяни ще більше підтримали бойкот. Набули популярності флешмоби «Російське вбиває!», а також кампанія з бойкоту російських АЗС. Зокрема активісти руху провели нещодавно серію акцій «Місце вбивства — російська АЗС» на російських заправках у різних містах України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.