• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве охотятся на МАФию

    Опубликовано: 2014-05-29 07:03:00

    У столиці продовжують «війну» за благоустрій. Боротися з МАФами взялася Київська прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері. Наразі вони звільнити від кіосків територію близько арки Дружби народів.

    У Києві продовжують боротися з незаконними кіосками. Київська прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері зобов’язала Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА знести  МАФи на території арки Дружби народів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства.

    «Під час перевірки об’єктів природно-заповідного фонду України у Печерському районі було встановлено, що на території скульптурної композиції у парку «Хрещатий» функціонують 83 дерев’яних будиночків. Ці МАФи були спеціально завезені та розміщені для проведення новорічних ярмарок. Утім по закінченню свят так і не були прибрані» - йдеться в повідомленні. У прокуратурі також зазначили, що наразі територію звільнили від незаконних МАФів.

    Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», більшість киян незадоволені розміщенням МАФів та кіосків біля входів до метрополітену. У КМДА пообіцяли вести боротьбу зі стихійною торгівлею. Окрім того, водіям заборонять паркуватися біля метро.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.