• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Охотники за иномарками: задержание в Киеве

    Опубликовано: 2014-05-29 07:23:00

    У Києві затримали шахраїв, що обкрадали іномарки. До чергової частини Голосіївського райуправління столичної міліції звернувся чоловік із заявою про те, що у нього обікрали автомобіль, повідомляє прес-служба МВС Києва.

    Киянин паркував автомобіль біля під'їзду свого будинку. Одного разу вранці побачив, що в його автомобілі марки "Тойота" розбите скло. З салону авто зникли магнітола і особисті речі. Загальна сума збитку склала майже 4000 гривень.

    - Буквально через кілька днів працівники карного розшуку затримали 34-річного місцевого жителя, коли чоловік прямував в ломбард. Його поведінка викликала підозру у правоохоронців. При поверхневому огляді у затриманого знайшли вкрадену автомобільну техніку, - розповіли у відомстві.

    У той же час, оперативники Дарницького районного управління столичної міліції затримали 25-річного місцевого жителя, який неподалік від вулиці Вербицького скоїв крадіжку відеореєстратора з автомобіля "Шкода". Хлопець зізнався у скоєному злочині, пояснив, що хотів здати викрадене у ломбард, а гроші прогуляти.

    Відомості про дані події занесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.