• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве общественность будет пикетировать СБУ

    Опубликовано: 2014-05-28 11:26:35

    У четвер, 29 травня, об 11 годині активісти Громадського сектора Євромайдана пікетуватимуть Головне управління СБУ у Києві. Активісти вимагають притягти до відповідальності екс-голову СБУ в Луганській області Олександра Петрулевича за сприяння терористам та диверсантам в одержанні зброї та секретних матеріалів.


    Учасники акції прийдуть на Володимирську, 33 у масках із зображенням Петрулевича та продемонструють, як сьогодні силові структури здійснюють пошук злочинця, підозрюваного в державній зраді. Акція має на меті натякнути керівництву СБУ, що особа Петрулевича загальновідома, однак його злочини залишаються безкарні.  Громадськість наголошує, що злочинці в погонах мають нести відповідальність, а не відбуватися доганами та усними попередженнями.


    14 травня 2014 року, громадяни вже зверталися до Генпрокуратури з вимогою порушити кримінальне провадження проти Олександра Петрулевича, однак і досі справа не зрушила з місця. Тепер активісти вимагають від СБУ розслідування дій свого колеги, який сприяв передачі зброї, майна та секретної інформації терористам, що вчинили напад на будівлю УСБУ  6 квітня цього року.


    Як свідчать працівники головного управління СБУ у Луганській області, злочин було ретельно сплановано: за 2 дні до нападу на УСБУ керівництво відправило більшість співробітників у неоплачувані відпустки, а напередодні штурму будівлі УСБУ, за наказом того ж таки керівництва, офіцери служби безпеки були змушені здати табельну зброю. Як наслідок, на момент штурму в будівлі залишилося 60 неозброєних офіцерів, які не мали змоги чинити спротив проросійським радикалам. Це посприяло тому, що терористи безперешкодно заволоділи зброєю та секретною інформацією. Така бездіяльність офіцерів СБУ була викликана також усними розпорядженнями Олександра Петрулевича.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.