• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киев: один день - три «минирования»

    Опубликовано: 2014-05-24 07:03:00

    Повідомлення про замінування Вищої Ради Юстиції, Генеральної прокуратури та Верховного Суду України виявилися хибними.

    Про це повідомили в столичному управлінні МВС.

    Там нагадали, що  в п'ятницю вранці на спецлінію "102" з періодичністю в 10 хвилин надійшли повідомлення від представників Вищої Ради Юстиції України, ГПУ, Верховного Суду про те, що на електронні адреси цих державних установ були надіслані листи з текстом, що їхні адмінбудівлі заміновано.

    За викликом терміново направлені слідчо-оперативні групи міліції, фахівці вибухотехнічних та пожежних досліджень Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

    На цей час перевірено три адміністративні будівлі державних установ та прилеглі до них території. Вибухових та небезпечних предметів та речовинне не виявлено.

    Водночас о 12.40 по спецлінії "102" надійшло повідомлення про замінування Окружного адміністративного суду України, яке також направили до установи електронною поштою.

    На місце події також виїхали спеціалісти.

    На цей час громадян з адміністративної будівлі евакуйовано.

    Вирішується питання про занесення всіх повідомлень до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

    Подібне правопорушення передбачене статтею 259 КК України (неправдиве повідомлення про замінування). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 4 років.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.