• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Многочисленные ранения: инцидент в Киеве

    Опубликовано: 2014-05-24 00:08:00

    Працівники міліції Святошинського райуправління міліції столиці за спробу вбивства затримали 59-річного охоронця. Про це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі ВЗГ ГУМВС України в м. Києві.

    Чоловіки вживали алкогольні напої, а напідпитку почали з’ясовувати стосунки. Коли аргументи закінчились, один схопив ніж та наніс опоненту численні удари.

    Лікарі швидкої медичної допомоги повідомили правоохоронців районного управління про те, що в лікарню доставлено 60-річного чоловіка з чисельними ножовими пораненнями. Його забрали з одного столичного заводу.

    На місце негайно виїхали міліціонери, які з’ясували, що між охоронцем та машиністом крану заводу виник конфлікт. Перед цим чоловіки вживали алкогольні напої, а напідпитку почали з’ясовувати стосунки. Коли аргументи закінчились, молодший з чоловіків схопив ніж та наніс опоненту численні удари.

    Нападника затримали, а потерпілому надають медичну допомогу. Чоловік отримав проникаючі поранення грудної клітини, живота, з пошкодженнями кишківника, передпліччя.

    Слідчим відділом Святошинського районного управління міліції столиці відомості про кримінальне правопорушення, передбаченого ч. 2 статті 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України – (замах на умисне вбивство) внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Досудове розслідування триває. Чоловіка, раніше не судимого, затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.