• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве планируют штурмовать бассейн

    Опубликовано: 2014-05-23 20:02:47

    21 травня Воскресенківці викликали директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Сергія Садового на район до басейну, і розповіли, що за безлад коїться тут вже 10 років. Мешканцям було абсолютно байдуже, хто винен. Більше 1000 жителів об'єднало бажання повернути об'єкт олімпійського значення громаді.

     

    Виступили борці, спортсмени, пловці.  Підключилися й міжнародні спортивні федерації, зокрема, й представники Європейської Асоціації боротьби на поясах «АЛИШ».

     

    Екстрена виїзна нарада з громадою району відбулася за участі директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Сергія Садового та кандидата у депутати Київради за округом №23 Віктора Кондратенка. Йшлося про необхідність започаткувати у Києві процес повернення мешканцям столиці незаконно приватизованих спортивних споруд, і таким чином зробити масовий спорт доступним для київських дітей.

     

    «Спортивно-оздоровчий комплекс на Воскресенці вже понад 10 років внаслідок незаконної приватизації є осередком нездорових розваг та пиятики. На завдання нашої громади я зроблю все, аби добитися відновлення басейну та доступного спортивного центру у цій будівлі. Найменш соціально незахищені наші мешканці, діти-сироти та діти з багатодітних родин відвідуватимуть наш новий спортивний комплекс безкоштовно. І це стане прецедентом для усієї столиці. Згодом у кожному районі Києва функціонуватиме такий благодійний спортивно-оздоровчий центр,» - наголосив під час виїзного засідання кандидат у депутати Київради за округом №23 Віктор Кондратенко.

     

    «У КМДА почули громаду Воскресенки, і  на основі колективного звернення, не відкладаючи, спільно розпочнемо роботу.  Такі питання, як розвиток та увага до нашого молодого покоління, вимагають негайного розгляду. Про  здоров’я та умови для розвитку дітей слід піклуватися постійно», - зазначив директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Сергій Садовий.  Сергій Садовий також  запросив місцевих мешканців включатися до руху громадського контролю у сфері благоустрою населених пунктів, ставши громадськими інспекторами благоустрою та отримавши відповідні посвідчення. За його словами, громадські інспектори благоустрою населених пунктів беруть участь у проведенні спільно з працівниками органів державного контролю рейдів та перевірок додержання підприємствами, установами, організаціями та громадянами законодавства у сфері благоустрою районів міста.

    Воскресенківці відповіли ультиматумом: Садовому дадуть місяць, а потім посвідчення заберуть у нього.  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.