• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Масштабная проверка в Киеве: результаты

    Опубликовано: 2014-05-23 05:03:00

    Працівниками Київського метрополітену в черговий раз проводилась перевірка використання пасажирами студентських проїзних квитків та «Карток киянина» для проїзду в метрополітені, інформує прес-служба метрополітену.

    Метою даного заходу є виявлення неправомірних використань пільгових документів пасажирами, які не мають права на пільги, та недопущення проходу таких пасажирів на станції метрополітену без оплати за проїзд.

    За результатами здійснених перевірок протягом двох днів було складено 350 актів про неправомірне використання пасажирами студентських проїзних квитків з подальшим їх блокуванням.

    Також складено 124 акти за фактом незаконного використання «Карток киянина». Про ці зловживання Київський метрополітен направляє листа до Департаменту соціальної політики Київської міської державної адміністрації, повідомляючи номери транспортних додатків «Карток киянина», що заблоковані на 3 місяці, та перелік порушників – власників карток, які передавали їх для користування стороннім особам.

    Перевірки проведені відповідно до Правил користування в метрополітені студентськими проїзними квитками та «Картками киянина» і Порядку дій працівників КП «Київський метрополітен» у випадках неправомірних використань пасажирами студентських проїзних квитків або «Карток киянина».

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.