• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Скрывался 9 месяцев: задержание под Киевом

    Опубликовано: 2014-05-23 00:22:00

    Під час проведення оперативно-розшукових заходів у рамках кримінального провадження відкритого по факту розбійного нападу, працівники карного розшуку Білоцерківського міського відділу міліції затримали 27-річного підозрюваного в місті Запоріжжі, який дев’ять місяців переховувався від слідчих органів.

    Трагічна подія сталася у серпні 2013 року. Пізно ввечері, до чергової частини Білоцерківської міліції зателефонувала місцева жителька і  повідомила про те, що коли вона знаходилась в салоні автомобіля на неї напали двоє невідомих чоловіків. Нападники, погрожуючи предметом ззовні схожим на пістолет, відкрито заволоділи її золотим ланцюжком з хрестиком вартістю 11440 гривень.

    Працівники міліції за  «гарячим слідами» встановили особи зловмисників  та затримали одного з них. Інший же «подався у біга».

    Оперативники відпрацювали всі можливі місця перебування підозрюваного та перевірили оперативну інформацію щодо близьких і друзів, у яких він міг переховуватись. Зусилля правоохоронців не були марними. Втікача, уродженця Запорізької області, затримали в одному з дачних будинків міста Запоріжжя, який належить  його знайомим.

    Як з’ясували правоохоронці, чоловік раніше мав проблеми з законом. Після того, як повернувся з місць позбавлення волі і поселився в Васильківському районі, що на Київщині, хотів розпочати нове життя. Але залежність від наркотиків згубила всі добрі починання. Кожна доза дурману потребувала коштів, а заробляти чесним трудом не хотілося.

    Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання в Білоцерківському міському відділ міліції. Слідчим відділом проводиться досудове розслідування, відкритого за ч. 2 ст. 187 (розбій) та за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Молодому чоловіку загрожує  покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років.

    Тетяна Гадомська, Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській області

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.