• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве мобилизовались активисты

    Опубликовано: 2014-05-22 23:41:00

    Активісти мобілізуються для захисту виборчого процесу.  Цивільні патрулі  разом з правоохоронцями патрулюватимуть Київ  25 травня. Вони фіксуватимуть порушення та пильнуватимуть місто від тих, хто намагатиметься зірвати вибори.

    Втримати Київ і не  здати Схід. Цивільне населення долучається до   контролю за виборами. Громадські вартові будуть зосереджені у всіх районах Києва. Вони чергуватимуть біля виборчих дільниць – аби не допустити зриву виборів та нечесного голосування – каже активіст громадської варти Олексій Коваленко:

    «Цивільні вартові почали моніторити  порушення на виборах задовго до 25 травня.  У мережі  вони вже розмістили  імена людей, які  намагались купувати голоси виборців.  Відповідні випадки безпосередньо у день голосування активісти не оминуть своєю увагою», – розповідає  Василь Заставлюк.

    Групи швидкого реагування допомагатимуть правохоронцям слідкувати за порядком на вулицях. Вони пильнуватимуть Київ від «тітушок». Також  за порядком слідкуватимуть екіпажі автомайданівців. Автомайдан проводитиме інформаційну роботу на Сході крани , зокрема в Луганській та Донецькій областях. За словами автомайданцівця Сергія Пояркова, зараз надзвичайно важливо забезпечити громадський контроль за виборами саме на сході країни і переконатися, що виборчий процес там дійсно відбудеться.

    Наразі активісти Автомайдану вже перебувають у Луганській та Донецькій областях. За словами секретаря Ради Нацбезпеки та оборони Андрія Парубія, у день виборів, 25 травня у цих двох областях планують зосередити    максимальну кількість охорони та представників Нацгвардії, аби забезпечити волевиявлення громадян та  не допустити кровопролиття.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.