• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Любовные разборки со смертельным исходом под Одессой

    Опубликовано: 2014-05-22 04:08:00

    Повідомлення про виявлення трупу 37-річного чоловіка з ножовим пораненням до чергової частини Ананьївського РВ ГУМВС надійшло від фельдшера Жеребківського фельдшерсько-акушерського пункту.

    Встановлено, що того дня, повернувшись додому, 40-річний чоловік помітив відсутність співмешканки. Тож він направився до сусідського подвір’я, де, на його думку, знаходилася жінка. Коли його підозри підтвердилися, розлючений чоловік встромив кухонного ножа в грудну клітину господарю даного домоволодіння. Поранення виявилося смертельним, адже лезо ножа влучило точно у серце.

    На місце злочину негайно виїхали правоохоронці. Підозрюваний визнав свою провину та надав правдиві свідчення.

    Наразі його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Тривають слідчі дії.

    За матеріалами прес-служби ГУ МВС в Одеській області.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.