• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чистосердечное признание киевской милиции (ВИДЕО)

    видео
    Опубликовано: 2014-05-21 23:37:00

    У київській міліції зізналися, що спеціально не посилали слідчо-оперативну групу на виклик, в якому повідомлялося про озброєних російських терористів.

    Нагадаємо читачам невелику передісторію цього випадку, про який «Преса України» писала 19 травня.

    ********
    19 травня 2014, близько години ночі, на трасі в семи кілометрах від села Хотянівка Київської області в сторону м. Десна, було скоєно збройний напад на активіста громадської організації "Дорожній контроль" і журналіста видання "Дорожній контроль" Володимира Маралова. Зловмисники стріляли з пістолета з гумовими кулями.

    Ситуація розвивалася так: Володимир Маралів їхав по трасі і побачив як на білому бусику Мерседес Спринтер ставляють номери - з російських на українські. Журналіст "ДК" зупинився, включив відеокамеру і вирішив зафіксувати цей факт. Побачивши автомобіль, що зупинився, двоє чоловіків підійшли до машини Володимира і відкрили стрілянину. Перша куля потрапила Маралову в груди...

    Володимира врятувало те, що у внутрішній кишені куртки лежав смартфон, який і прийняв кулю на себе. Журналіст „ДК” різко „дав по газах”, але, дорогу йому заблокувала Волга. Тоді Володимир вискочив з машини і побіг до лісу. У слід йому продовжили стріляти. З другого телефону Маралів набрав колег з „Дорожнього контролю”, які протягом двадцяти хвилин приїхали на місце. Нападників вже не було.
    ********

    Так, після подій, що описані вище, журналісти " ДК" навідалися в Вишгородське УВС і поспілкувалися з начальником слідства. Начальник слідства запросив в кабінет чергового, який заявив, що виклик нібито приймав не він, а його помічник.

    "Це не я приймав, а мій помічник, який зараз на стадіоні бігає», - заявив черговий, що представився прізвищем Ружинський. Однак, в опублікованому сюжеті чітко чутно, як по лінії 102 черговий представляється прізвищем Ружинський! (на момент спілкування в кабінеті, відео ще не було опубліковано). Таким чином, Ружинський все зіпхнув на свого „помічника”, якого в природі взагалі не існує.

    Далі, до кабінету зайшов співробітник слідчо-оперативної групи, який почав нахабно брехати, мовляв Володимир Маралов відмовився показувати прострілений iPOD і нібито заховав його в кишеню. Однак, на відео чітко видно, як на вимогу слідчого, Маралів поклав iPOD на капот автомобіля, де він і пролежав кілька годин, поки відбувалося оформлення заяв і протоколів. Співробітник СОГ у всьому звинуватив самого Володимира.

    Після тривалого допиту співробітників Вишгородського УВС стало зрозуміло, що вони прекрасно знали, хто стріляв у журналіста „ДК”, однак, зробили все, щоб дати злочинцям час втекти. До самого ранку, черговий Ружинський не передавав органам ДАІ орієнтування на автомобілі, з яких велася стрілянина.

    Нагадаємо, що Вишгородське УВС охороняє дамбу Київської ГЕС через вибух якої може затопити пів України.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.