• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Не понравилось поведение: поножовщина в Киеве

    Опубликовано: 2014-05-21 07:43:00

    Вранішня різанина у столиці. В Шевченківському районі словесний конфлікт закінчився сутичкою - двоє постраждалих від ножа. Один поранений у реанімації. Нападник поцілив гострим лезом у легеню.

    Конфлікт виник приблизно о десятій ранку на вулиці Олени Теліги: киянинові не сподобалася поведінка товариства чоловіків.

    Наталія Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

    - Компанія сиділа у дворі будинку, відпочивала, до них підійшов чоловік й зробив зауваження, у них виник конфлікт, слово за слово, й все переросло в бійку.

    А вже штовханина закінчилася різаниною. Невдоволений містянин вирішив гострим лезом подужати двох опонентів.

    - У одного було поранення в область сідниці, у іншого, якого госпіталізували, було поранення проникаюче поранення грудної клітини.

    Свідки запевняють: медики прибули на місце інциденту швидко.

    Людмила, свідок:

    - Скорая їхала по дорозі й компанія, що з ними була, то зупинила скорую й вона одразу заїхала, й вже через хвилину тут була.

    Людмила, свідок:

    - Вийшла, побачила, що один окровавлений лежить чоловік, й дві скориї були. Капельницу йому поставили просто на землі, на асфільті, потім помістили в скорую й відвезли.

    А ось злочинець кинувся навтьоки власною автівкою. Та шукали його правоохоронці не довго. Адже свідки бійки впізнали в різуні місцевого.

    Наталія Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

    - Даний громадянин, він мешкає неподалеку від того місця, де стався конфлікт, й вже за місцем мешкання вже було затримано 44-річного чоловіка, який офіційно не працює, заробляє тимчасовими підробітками.

    Підозрюваного затримали. Міліціянти розпочали кримінальне провадження за фактом навмисного завдання тяжких тілесних ушкоджень. За свій вранішній бешкет чоловік може потрапити за ґрати на вісім років.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.