• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Андрей Ваврыш: пусть суд дает оценку действиям политических лжецов

    Опубликовано: 2014-05-20 22:29:27

    Кандидат у депутати Київради по виборчому округу №58 Андрій Вавриш звертається до суду з позовом про захист честі, гідності та ділової репутації. Позов стосується брудної статті щодо нібито підкупу виборців на користь Андрія Вавриша.

    Зазначена стаття була опублікована на офіційному сайті організації ВО «Батьківщина». Головним «обвинувачувачем» виступив один із учасників виборів у 58  виборчому окрузі.

    На жаль, це не перший подібний замовний матеріал у якому політичні супротивники поливають інформаційним брудом Андрія Вавриша. Але причиною звернення останнього до суду стало не бажання помститися чи відстояти свою ділову репутацію. Андрій Вавриш хоче показати, що вибори не скасовують закону, що є речі, які не можна робити. Навіть заради депутатського мандату.

    Крім того, за розповсюдження неправдивої інформації у суді відповідатимуть  редакція сайту «КИЕВVЛАСТЬ» та колишній державний службовець Віктор Глєба. Вони не тільки свідомо поширюють неправдиві дані, а й відверто брешуть, маніпулюють громадською думкою, паплюжать професійну репутацію кандидата та його особисту гідність.

    Водночас пасквілянти не надають жодного доказу «злочинних дій Вавриша», що є не припустимим з точки зору презумпції невинності.  

    Андрій Вавриш переконаний, що «…суд дасть гідну оцінку діям політичних брехунів і це стане прикладом і наукою для інших учасників перегонів». 

     

    Прес-служба штабу

    Андрія Вавриша

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.