• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Николай Катеринчук: уровень безопасности в столице не изменился после изгнания «донецких» из Киева

    Опубликовано: 2014-05-17 21:15:16

    Кандидат на посаду Київського міського голови від Європейської партії України Микола Катеринчук вважає, що система «донецьких» так і залишилася у київській владі та потребує викорінення у найжорстокіший спосіб. Таку думку він висловив, коментуючи побиття активістки Галини Мороз, яка агітує за нього та Європейську партію на дострокових виборах в Києві. Як повідомлялося, внаслідок побоїв, у неї струс мозку, зламана рука та численні забої тіла.

     

    «Минулого року, коли ми проводили київську кампанію «Донецьких геть», ми також мали випадки нападу на наших агітаторів, відверто агресивне несприйняття окремими громадянами заклику, позбутися «донецьких» принципів управління містом, коли нами керують бандити у чиновницьких кріслах. Сьогодні ситуація повторюється, і я можу констатувати, що рівень безпеки в столиці не змінився після вигнання  «донецьких» з Києва», - вважає Микола Катеринчук.

     

    «У своїй передвиборчій програмі я першим пунктом визначив гарантування спокою та безпеки для жителів та гостей столиці. Трагічний випадок з нашою активісткою, якій до речі 70 років, вказує на актуальність такої проблеми та першочерговість її вирішення. Саме тому ми наполягатимемо на створенні загонів муніципальної поліції для забезпечення правопорядку в Києві», - сказав кандидат на посаду Київського очільника.

     

    «Хочу запевнити винного у скоєнні нападу, що це йому з рук не зійде і він обов’язково понесе покарання відповідно до чинного законодавства», - додав політик.

     

    Прес-служба Європейської партії України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.