• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ольга Богомолец осуждает расходы десятков миллионов гривен на рекламу вместо финансирования армии

    Опубликовано: 2014-05-17 21:01:31

    Ольга Богомолець виступила з засудженням марнотратства кандидатів у Президенти й закликала тих, чиї витрати на рекламну становлять десятки мільйонів на день, скерувати кошти на потреби армії.

     

                «Понад 10 мільйонів гривень на день витрачають на рекламу ті, хто хоче потрапити у владні кабінети. Вся країна завішана рекламними щитами, з телеекранів і радіоприймачів ллється на людей потік обіцянок, всюди стоять агітаційні намети, в яких роздають газети й листівки, - зазначила  Ольга Богомолець. - І все це відбувається під час війни та щоденних смертей і поранень захисників Батьківщини й патріотів».

    Кандидат у Президенти України підкреслила, що за кошти, які витрачаються на білборди, ефірний час та агітаційні намети, можна було б купувати нову бойову техніку, зброю, засоби захисту, медикаменти, зрештою, виплачувати допомогу сім'ям загиблих.

     

    «Але гроші витрачаються на самовихваляння тих, хто рветься посісти місця у владі та сподівається швидко їх повернути, насамперед за рахунок платників податків», – сказала Ольга Богомолець і додала, що таке нераціональне використання коштів свідчить про брак моральних якостей, необхідних для людей, що мають служити Україні, а тим паче – на посадах Верховного Головнокомандувача та Гаранта Конституції.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.