• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Запорожье произошло нападение на агитпалатку Гриценко

    Опубликовано: 2014-05-17 20:56:07

    Сьогодні в Запоріжжі троє невідомих напали на агітаційний намет кандидата на пост Президента України Анатолія Гриценка.  Про це повідомив керівник виборчого штабу Гриценка, народний депутат України Олег Канівець.

    «Вранці невідомі підійшли до агітаційного намету й почали в грубій формі звертатися до наших агітаторів. Кричати, що вони за Росію, й ніяких виборів на території Запоріжжя 25-го травня не буде. Поки дівчата-агітатори збирали розкидані нападниками агітаційні матеріали, один з молодиків розірвав тент намету й розламав столик», – говорить Олег Канівець.

    За словами керівника виборчого штабу, агітаційний намет розташовувався у досить людному місці – біля центрального автовокзалу міста.

    «Пощастило, що на допомогу нашим агітаторам прийшли перехожі. Й нападники змушені були тікати. За даним фактом в міліцію подана заява про скоєння злочину, зараз опитують свідків», – зазначив Канівець.

    Олег Канівець наголосив, що за останні два тижні це вже другий напад на агітаційний намет Анатолія Гриценка в Запоріжжі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.