• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 15 мая послы европейских стран встретятся с лидерами Майдана

    Опубликовано: 2014-05-14 20:27:44

     15 травня 2014 р., 18.30 год, в музеї «Духовнi скарби України », (Київ, вул. Десятинна, 12) відбудеться урочистий прийом приурочений Дням Європи в Україні, організований Громадською Радою Майдану і Європейською Економічною Палатою Торгівлі, Комерції та Промисловості України.

     

       В прийомі візьмуть участь посли більшості країн, представники зарубіжної та української громадськості. Серед них будуть присутні лідери Майдану: Ольга Богомолець, Віталій Кличко, Юрій Луценко, Олег Ляшко, Зорян Шкіряк та інші активісти.

     

        Також запрошені діячі культури: Ірена Карпа, Святослав Вакарчук, Назгуль Шукаєва, Марія Бурмака та інші. На заході виступлять: Ольга Богомолець, Юрій Луценко, Вікторія Ліснича, Вадим Рабинович та інші відомі діячі.

     

         Учасники заходу зможуть ознайомитися з унікальною виставкою картин і скульптур провідних українських і зарубіжних художників, скульпторів, фотографів на тему миру та єднання України. Свої роботи у художній виставці представлять: Микола Зноба, Ігор Гайдай, Борис Єгізарян, Владислав Шерешевський, Дар'я Марченко, Юрій Соломко, Матвій Вайсберг, Юрій Вакуленко, Олексій Владимиров та інші творчі особистості.

     

     Мета заходу: Продемонструвати світовій спільноті, що Майдан - це не радикальні крайньо праві сили, як висвітлюють це російські ЗМІ, а люди з європейськими цінностями, яким чужа ідеологія нацизму і фашизму.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.