• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинские пенсионеры выступили против коммунистов

    Опубликовано: 2014-05-14 17:27:43

    Комуністи та нацисти вбили 14 мільйонів громадян і сьогодні вони знову продовжують вбивати нас, українців. Комуністична партія вже давно мала б бути забороненою, але її допустили до ВР України та навіть, неофіційно, вона увійшла у коаліцію з партією Януковича. Існування КПУ в українській політиці є свідченням не демократії, а того, як партія, котра погрузла в людській крові, роками служила путінському режиму та втілювала в країні план її розколу.

    Ми переконані, що комуністи напряму доклалися до того, що  сьогодні Україна втратила Крим. Протягом багатьох років діяльність цієї партії в Криму, була спрямована виключно на розпал міжнаціональної ворожнечі та поглиблення суспільного розколу.  КПУ завжди напряму виконувала вказівки Кремля. Це агентура російського ФСБ та маріонеткова партія в руках Путіна. Вони завжди виступали проти України та всього українського. І сьогодні, коли комуністи відверто підтримують і сприяють сепаратистам на південному-сході України – ми не можемо більше мовчати.  Не може бути й мови про їх існування, як партії. Діяльність комуністів завжди перепліталась із масовою загибеллю людей, тому сьогодні не можна дозволяти повторення масових смертей українців. Сьогодні Комуністична Партія України має зникнути назавжди, ми маємо перегорнути цю ганебну сторінку в історії України.

    Ми переконані: в країні не може існувати  партія, яка вільно проводить розкольницьку політику, підриваючи  основи всього українського, яка, прикриваючись прихильністю літніх людей, виконує вказівки Кремля та роками залишається за це непокараною.

    Ми, Партія Пенсіонерів України, захищаючи інтереси ветеранів, інвалідів та пенсіонерів хочемо припинити використання літніх людей комуністами, котрі цинічно обманюють своїх прихильників, маніпулюють ними, підмінюючи поняття, та вимагаємо їх повної заборони.

    Не вистачає слів, щоб висловити усю глибину смути за антиукраїнські дії комуністів на південному-сході. Вже протягом місяця ми постійно отримуємо повідомлення від ветеранів та пенсіонерів Донецької та Луганської областей. Люди підтверджують інформацію про те, що представники КПУ брали участь в організації заворушень на південному – сході України.

    Ми переконані: КПУ давно перестала бути ідейною партією, точніше її головною ідеєю стало - урвати побільше, навіть якщо руки будуть по лікоть у крові!

    Голова Партії Пенсіонерів України
    Кукуріка М.М.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.