• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ольга Богомолец призывает украинцев не быть пешками в чужой геополитической игре

    Опубликовано: 2014-05-14 15:47:14

    14 травня 2014, Донецьк-Дніпропетровськ-Запоріжжя

    Кандидат у Президенти України Ольга Богомолець відвідала Донецьк, Дніпропетровськ та Запоріжжя, де провела декілька зустрічей з людьми, щоб отримати інформацію з перших вуст і спільно з громадою знайти способи вирішення конфлікту.

     

    «У понеділок я перебувала в Донецьку. Для мене був важливий результат, а не піар, тому я не давала прес-конференцій, а зустрічалася з людьми, які представляють зовсім різні, протилежні групи, - розповіла Ольга Богомолець і підкреслила, що діалог можливий. Але це має бути конструктивний діалог, у якому люди повинні абсолютно чітко сформулювати, що саме їх не влаштовує в українській державі та системі влади.

     

    «Регіон розсипається на групи. Якщо раніше було об’єднання інтересів, то сьогодні це різні групи, говорити з якими треба різною мовою і методами, – зазначила кандидат на пост Президента під час виступу в Дніпропетровську. – Перша група, мінімальна за чисельністю – оплачувані терористи та провокатори, що відпрацьовують свої гроші. Вони не хочуть діалогу, бо їм платять за інше. Є ще одна група – місцеві бандити, підпорядковані олігархам, що частково поєднані з силовими структурами. Є й просто дрібні кримінальні елементи, мародери. Ці люди повинні відповідати згідно з Кримінальним кодексом України», - підкреслила пані Богомолець.

     

    Окремо Ольга Богомолець відзначила групу громадян України, якими маніпулюють російські ЗМІ, обіцяючи великі зарплати й пенсії та залякуючи «бандерівцями» з Заходу.  «Йде розкол суспільства,  - сказала пані Богомолець. – Люди хочуть жити  в Україні, й лише невелика частина орієнтована на Росію. Їм потрібно дати альтернативу. Сьогодні громадян, незадоволених владою, з кожним днем стає все більше. Це означає, що методи, які застосовує чинна влада – неправильні».

     

    Кандидат у Президенти пояснила, що людей вводять в оману, обіцяючи солодке життя в складі Російської Федерації та роздмухуючи ворожість до міфічних «бандерівців».

    «Але в Росії  зовсім інші порядки, інший рівень демократії, інші рівні свободи слова, - підкреслила Ольга Богомолець. – Для України ні міцний кулак, ні міцна влада не є характерними ­– Україна завжди бунтуватиме. Чим тугіший буде зашморг на шиї суспільства, тим буде гірше».

     

    У Запоріжжі Ольга Богомолець розповіла, що конфронтацію та громадянську війну в Україні штучно створили політики. Людям Заходу та Сходу однаково небайдуже, що коїться в країні, але всі стали заручниками ситуації та живуть на перетині чужих геополітичних інтересів.

                «Все, що відбувається на Сході – це політичний абсурд, повний політичний крах, – заявила кандидат у Президенти. – Для мене, як і для всього народу, найважливіше – розбудова єдиної України. Я бачу Україну в майбутньому мирною, нейтральною державою. Але нас штовхають на інший шлях. Сьогодні в геополітичній грі декому вигідно через внутрішні протестні рухи відштовхнути східну частину України до Росії, а це примусить інші області  закликати війська США та НАТО на допомогу, й ми остаточно станемо полігоном з’ясування чужих стосунків та втілення чужих політичних амбіцій».

     

    Ольга Богомолець наголосила на тому, що, попри обмеженість повноважень Президента за новою Конституцією, для наведення ладу їй «вистачить навіть одного – мати можливість вільно говорити до людей. Бо це дорогого вартує. Слово має велику силу».

     

     

    Прес-служба кандидата на пост Президента України

    Ольги Богомолець

    pressa.ua@yandex.ua

    +38 (067) 760-99-29; +38 (063) 237-83-08

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.