• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевские школьницы поймали бандитов

    Опубликовано: 2014-05-13 06:03:00

    У Солом’янському районі столиці неподалік Південного вокзалу двоє невідомих побили чоловіка. З таким повідомленням звернулася на спецлінію «102» дівчина-школярка. За лічені хвилини грабіжників затримав наряд патрульної служби Солом’янського райвідділу міліції, повідомили в ГУ МВС України в м.Києві.

    Дві подруги поверталися зі школи, коли біля одного з будинків по вулиці Стадіонній побачили невідомих. Зловмисники побили чоловіка, відібрали його речі та побігли в напрямку Повітрофлотського проспекту.

    «Все це я записувала на відео в телефон, а моя подруга телефонувала на «102», — розповідає одна з дівчат, — ми почали надавати першу допомогу чоловіку і приїхала міліція.»

    Після цього одна з школярок разом із патрульними, які обстежували прилеглу територію, впізнала на вулиці зловмисників. У нападників виявили гроші та мобільний телефон, які належали потерпілому. Затриманими виявилися іноземні громадяни. Один з них приїхав до столиці з Азербайджану, а інший мав подвійне громадянство Ізраїлю та Грузії. Суд обрав їм запобіжний захід — тримання під вартою.

    Слідчим відділом Солом’янського РУ ГУМВС України в м. Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального Кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.