• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Призыв Святейшего Патриарха Киевского и всея Руси-Украины Филарета относительно будущих выборов Президента Украины (ВИДЕО)

    видео
    Опубликовано: 2014-05-12 16:24:53

    "Ми стоїмо на порозі виборів - ця подія має велике значення для України. Не важливо кого обере народ Президентом, але важливо, що у нас буде Президент на плечі якого ляже великий тягар. Той хто іде до влади - той повинен подумати, чи підніме він цей тягар, чи захистить він Україну, чи втихомирить він народ. Якщо ти здатний нести цей хрест - то йди з Богом, іди на подвиг, іди на Хрест, а якщо відчуваєш, що не здатний - не йди, бо ти осоромиш і своє ім'я і народ, який довірив тобі. Тому я закликаю дорогі браття і сестри Вас прийти на вибори, тому що для України це має велике значення. Чому Росія не хоче, щоб у нас відбулися вибори, - тому що знає, коли нема глави держави - легше її розхитати. Ми - дорогі браття і сестри будемо продовжувати молитися, щоб Господь допоміг нам і він допоможе. А те, що нам доводиться страждати - то і Христос хіба не страждав на Голгофі? Страждав! Бог, але страждав. Але потім Воскрес і переміг всіх ворогів. І тому і ми- хоч і прийдеться потерпіти і постраждати в тій, чи іншій мірі, але правда за нами. Христос Воскрес - йому слава на віки віків!", - слово виголошене у місті Житомирі

    Філарет, Патріарх Київський і всієї Руси-України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.