• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве чудом остановлено ограбление супермаркета

    Опубликовано: 2014-05-12 08:23:26

    О третій годині ночі на пульт централізованого спостереження Святошинського районного відділу Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України в місті Києві надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного магазину продуктів - спрацювали датчики на відкривання дверей та руху в приміщенні. Наряд групи затримання міліції охорони уже за хвилину прибув на місце виклику.

    Під’їжджаючи до магазину, правоохоронці помітили невідомого чоловіка, який вже на декілька метрів відбіг від магазину. Двоє членів наряду групи затримання кинулися за ним. Маючи великий досвід та добре вивчену територію району, працівники міліції охорони відразу наздогнали та затримали підозрюваного. Під час поверхового огляду у 20-річного затриманого було вилучено продукти харчування.

    Зловмисника було доставлено до Святошинського райуправління міліції для подальшого з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

    УДСО при ГУМВ України, в місті Києві

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.