• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Житомире Патриарх Филарет освятит крупнейшую в Украине воскресную школу

    Опубликовано: 2014-05-09 16:41:39

    Київ. У червер, 10 травня 2014 року у Житомирі Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відкриє та освятить найбільшу в Україні недільну школу для дітей та молоді (Житомир, вул. Київська 16)

    о 10.00 - Патріарх Філарет прибуде до Свято-Михайлівського кафедрального собору міста Житомира (вул. Київська, 18)

    о 10.15 розпочнеться Хресна хода від собору до недільної школи у якій візьме участь єпископат, священики Житомирщини та віряни.

    о 10.30 - Святійший Патріарх Філарет відслужить чин освячення недільної школи, звернеться зі словом до вірян та нагородить благодійників будівництва.

    о 12.00 - у актовій залі на третьому поверсі неільної школи відбудеться прес-конференція Патріарха для представників Медіа.

    В урочистостях візьмуть участь Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, Митрополит Львівський і Сокальський Димитрій голова Інституту церковної історії, Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон голова Управління Зовнішніх Церковних Зв’язках, Єпископ Вишгородський Агапіт вікарій Київської єпархії керуючий справами Київської Патріархії, Архієпископ Житомирський і Овруцький Ізяслав, Єпископ Вінницький і Брацлавський Михаїл, архімандрит Макарій голова Синодального Управління у справах молоді Української Православної Церкви Київського Патріархату, духовенство Житомирської єпархії УПЦ КП, представники влади Житомира та області, директор Департаменту у справах релігій і національностей при Мінітерстві культури України Володимир Юшкевич.

    Довідка: Недільна школа при Свято-Михайлівському діє з 1993 року. За 21 рік існування - її випускниками стали близько 15000 житомирян. Зараз у недільній школі навчається 600 учнів і запис постійно триває, адже охочих навчатися стає все більше. Новозбудоване приміщення школи розраховане на навчання 1500 дітей у дві зміни. Новий будинок школи розміщений у центрі Житомира і має чотири поверхи з навчальними касами та підвальне приміщення зі спортзалом.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.