• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве ликвидировали банду преступников

    Опубликовано: 2014-05-07 08:23:00

    У ході оперативно-розшукових заходів працівники відділу карного розшуку Дарницького РУ ГУМВС України в м. Києві затримали групу зловмисників, які на території району викрали іномарку, повідомляє прес-служба МВС в м. Києві.

    До чергової частини Дарницького районного управління столичної міліції звернулася 28-річна місцева мешканка та повідомила про те, що її автомобіль марки «Шевроле-Лачетті» викрали.

    Жінка ввечері припаркувала авто біля під’їзду, а зранку на звичному місці його вже не було. Потерпілу детально розпитали про автомобіль: колір, дату випуску, державний номер, кількість пального у баку та інше. Отримавши необхідну інформацію, працівники міліції розпочали пошук зниклої іномарки.

    Всім постам ДАІ було направлено орієнтування на авто «Шевроле-Лачетті» чорного кольору. У той же час працівники відділу карного розшуку провели ряд заходів, направлених на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину, а наступного дня група підозрюваних, до якої входило троє киян, вже була затримана.

    Один з групи був новачком у кримінальних походеньках. Двоє інших раніше вже засуджувалися за аналогічні злочини, причому, один з них на даний час перебуває у розшуку.

    Як стало відомо, зловмисники запримітили автомобіль, припаркований біля одного з житлових будинків. Людей поряд не було, а найголовніше - на автомобілі не було сигналізації.

    Розбивши бокове скло, зловмисники проникли до автівки. У салоні знайшли запасні ключі та документи. Новенька іномарка, ще й з документами – для зловмисників просто подарунок. На місці зловмисники прийняли миттєве рішення – машину продати, а гроші розділити порівну.

    Однак лиходії не встигли скористатися плодами безвідповідальності власниці автомобіля, бо дарницькі сищики спрацювали дуже оперативно, - вийшли на слід та затримали злочинну групу.

    Дана подія занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Згідно даної статті особа, що скоїла кримінальне правопорушення, карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

    Наразі правоохоронці проводять перевірку на причетність даних осіб до скоєння аналогічних злочинів на території Києва.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.