• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Действия милиции в Одессе должна расследовать Генпрокуратура

    Опубликовано: 2014-05-04 13:40:52
    Кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає, що під час трагічних подій в Одесі місцева міліція діяла неефективно. Про це він заявив на прес-конференції у Чернігові.

    «Міліція в Одесі діяла щонайменше неефективно. Недаремно зняли її керівника. Насправді ж, ми маємо свідчення, що вони навіть сприяли тому загостренню конфлікту, і тій жорстокості, яка призвела до зіткнень і вбивств. Дії міліції в Одесі повинна розслідувати Генеральна прокуратура України», – переконаний Гриценко.

    «Щодо рішення про проведення антитерористичної операції на сході країни, то воно є абсолютно правильним, хоча і дещо запізніле. Але на майбутнє хочу наголосити, завжди легше, швидше, дешевше й безпечніше попередити небезпеку, аніж потім її локалізовувати. Набагато простіше й ефективніше не допустити захоплення будівлі, аніж потім викурювати звідти терористів; простіше не допустити проникнення диверсантів через кордон, закривши його, аніж потім поодинці виловлювати їх по всій країні», – наголосив Гриценко.
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.